www.pearlsofanca.se

onsdag 4 juli 2012

Takida

Man får ju förena nytta med nöje ;p    Takida spelade på cityfestivalen så jag och Ewa smet iväg 45min. En snäll mor, det har jag :)    


Så sjuuuukt bra Live! Takida är en grupp jag verkligen velat se live då jag VET hur bra de är. På riktigt. (inget studiofusk där inte). Jag lyssnade faktiskt på dem redan innan de blev "radiokända", men tycker deras låtar var bättre då än nu, mer rock då.  Meeeeen vilken röst!!! Magiskt!  Om han var min karl skulle jag bråka hela tiden så han skriker... inget slår hans musikaliska "skrik"  hahahha  
Kanske var det därför jag fick värkar? Bebis ville ut och se live ;p    För still stod jag. Faktiskt. Typ. Gungade bara...inte hoppa som jag annars gärna gör ;p
Så här snygga är vi när vi står (jag sitter på en barstol) i smyckestältet. Haha! Alltid kul att ha vänner med sig. Snälla fina Ewa som alltid ställer upp.


Ang. Power Meet så kommer jag att jobba de tre dagarna. Jag pratade med barnmorskan och hon sa att jag inte ska jobba så långa pass, men att sitta där och prata med kunder är helt ok.  (Ja menar, det är ju värre att gå till affären och bära hem 5liter mjölk). Så jag kommer åka dit senare, åka hem tidigare, ha hjälp hela tiden, inte ens ha med mig tillbehör utan bara färdiga smycken. Jag kommer alltså BARA sitta där på min barstol och prata och sälja färdiga smycken. Skulle jag känna det minsta kommer jag åka hem. Jag kommer även sova kvar i Västerås = 2h mer sömn.   Nicke erbjöd sig t.o.m att stå helt själv hela lördagen <3  så jag kunde sova. Men att bara sitta där medan andra hämtar saker - då gör jag t.o.m mindre än om jag stannar hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar