www.pearlsofanca.se

måndag 23 juli 2012

PRAG it is!

Ett 3D ultraljud + en romantisk Prag-weekend gav jag till min kärlek i 30års present.

Heeelt underbart var det! Vi bodde på ett superfint hotell med spá avdelning (som iof var upptagen, men ändå, hhaaha). Vi gick o gick o gick o gick... riktigt fint är det. Skulle shoppa men det blev det inte så mycket av. Det fanns liksom inget vi ville ha. Bebisgrejer var ju prio ett, men tydligen är Prag barnrasister och har knappt någon barnaffär, och de få vi hittade hade tvärtemot Sverige hur mycket killbebiskläder som helst, och jag som ska frossa i rosa!

Men åt gjorde vi...  riktigt god mat till sjuka priser!  Vi åt på en superlyxig restaurang mitt i stan och då deras näst dyraste huvudrätt (lax) +2öl + dricka till mig+ kaffe + efterätt, det gick på 400kr totalt, inkl dricks!  Helt sjukt!  Och restaurangerna utanför stan var ännu billigare... kunde få en öl för en 10:a. Så vi åt o åt o åt... haha... när vi inte gick så åt vi ;)

Vi lärde oss också att prata tjeckiska... eller två ord ;p   kabinka, som vi trodde betydde barnavdelning visade sig betyda provhytt och toitoi som betyder bajamaja  ;p

                Fina fina Nicke!!  Äntligen en hel helg tillsammans, utan måsten. Helt underbart!
                                                             Simpsons-öl!  hehe
                                                       Jättebaby!   Här ligger du i lä skrutten..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar