www.pearlsofanca.se

söndag 15 april 2012

Irstablixten - en riktigt rysare!

Asså mina nerver! Eddies handbollslag är ju bara förjävla bäst! Första cupen de spelar, ekängen cupen vann de både silver och guld. De är så många i laget så de får dela upp sig till 2st lag - och möta varandra.

I Helgen som var spelade de Irstablixten, som är en bra mycket större cup. Lag från hela Sverige (och t.o.m några från grannländerna) deltog.
Eddies lag kommer till final! Redan där, matcherna innan, håller jag på att dö att nervösitet och hjärtattack. Filmen ovan visar när de "springer in", ryyysningar!!! (kanske för att jag är mamma? ;)   De spelar 10min x2.  VÄRSTA MATCHEN EVER!   Fy fan alltså!  De spelar mot Sävehof (alltså prestige match, även för de "små" lagen). Sävehof gör 5!mål och Guif inget! 0-5 de första 10min. De är kört tänkte vi... kul att de vann silver! Bra kämpat!  Meeeeeeen.... nästa 10min händer det något. Herrejävlar mina nerver alltså! Mål efter mål trillar in och med 10sek kvar, Sävlehof har bollen, så "snor" guif bollen, kuuuutar och kastar in den i mål och VINNER med 7-6!!!!!!!!!!!!!   Helt otroligt och overkligt.       Så stooooolt!!! 

Haha, missa att filma o ta kort när de fick priserna osv... hehe... då tog aplåder och gläderus över.
Blir man såhär som sportmorsa?  Haha! Som vi jubla! ...o de är bara 01-or... hur blir de när de blir större? hehe  Men va ja tyckte synd om killarna i de andra laget... de hade ju redan tagit ur segern i förskott o så vann dom inte. Många tårar där. Stackarna....En bild på en superglad Eddie som just vunnit guld, med den fina guldbolls-pokalen :D 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar