www.pearlsofanca.se

fredag 27 januari 2012

Galen och hemsk vecka

Jag har verkligen haft noll tid att uppdatera bloggen.
I Måndags kväll fick jag veta att en bekant planerar för att ta sitt liv :(   Han har mått riktigt dåligt i över 4år, och försök tidigare också. Efter jag pratat med honom visade det sig att han vart in på psykakuten 8! gånger utan att fått den hjälp han behöver. (de har bara skickat runt honom mellan varandra). Jag toklacka, åkte och hämtade honom (som inte ville följa med, såklart. Hota med att sparka in dörren, o då dödar ju hans hund mig.... haha). Kl 22 var vi där, kl 01 fick han prata med läkare som fokuserade på helt fel saker. Tillslut när min vän gått ut ur rummet pratade jag själv med läkaren, riktigt bitchig var jag, vilket också behövdes! För första gången har jag konkret känt att jag lärt mig en hel del på min utbildning (beteendevetare inr psykologi).

Kl 2,30 var vi klara. Han blev inlagd! Sååå underbart att han äntligen får den hjälp han behöver och förtjänar! Måste nämna att man är inte ett "psyko" för att man blir inlagt på psykiatrin. Det finns så många olika anledningar till varför man ligger där. Just den här killen har haft det riktigt struligt och såg inget fint med livet längre. Han är världens snällaste och har alltid ställt upp för allt och alla.
Mitt i natten åkte och hem till honom och hämtade hans hund. Han är sååå underbar! Eftersom husse lär bli kvar på psyk i minst 2v för hunden stanna här med oss :)  Det är klart det är konstigt när först husse är totalt instabil, en främling kommer 2,30 på natten och hämtar honom till ett hem fullt av ungar och en annan hund, hehe.
Han anpassar sig ändå bra :)  Men lite läskigt är det fortfarande... hehe   sötnöt!
Natten mån-tis sov jag bara 3h. Och kunde ju inte skita i skola, jobb och barn dagen efter så kom inte i säng förns 21,00. Dock har man ju inte vart så effektiv så ligger liiiite efter. Men vad gör det när jag vet att min vän äntligen får professionellt stöd och hjälp :))

I helgen är MASSOR inplanerat :D   Bara massa kul! Men kan inte säga vad ....än    ;p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar