www.pearlsofanca.se

måndag 9 januari 2012

4kg mindre Anca

LCHF är KING! På 2veckor, minus 1dag och minus 3dagar i början med fusk (nyår osv) så har jag
gått ner 4kg och 6cm i midjan.  Helt sjukt!
Av att äta kött, feta såser, grädde, ägg i alla dess former.  Det bästa är att godissuget nästan försvunnit, på så kort tid! Det första jag brukade tänka på när jag vakna var "har vi någon choklad hemma"  haha    nu äre istället, ska jag äte kokt ägg, omelett eller ägg o bacon... haha    

När jag flyttade till stan gick jag upp 20kg! På c.a 4år. Helt sinnes! Iof vägde jag bara 46kg och tränade jävlar jämt. Men börjar bli lite lönnfet nu så det här är perfekt! Jag vill iaf ner till 55-59kg innan jag är nöjd (till mina 163cm). Sen att man mår så bra av den här livstilen kommer göra att jag fortsätter utan ris, pasta o potatis men inte lika strikt.

Ska anmäla mig på ett gym också nu i veckan. Halva Ewas familj tränar där så då får man sällskap. Gillar egentligen inte gym men det är det enda som fungerar med mina tider. Kan inte passa 3st tider kl 19 varje dag. Det är beroende från dag till dag när jag hinner träna. Har crosstrainer och zumba på ps3 hemma men får lixom inte arlset ur när man är hemma ;)

Nu, packa/bygga beställningar sen ska jag till plugget och träffa klasskompisarna. Tenta på Torsdag, uhu!

Kolla in smyckena på bilden, alla finns i webshopen www.pearlsofanca.se   :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar