www.pearlsofanca.se

måndag 7 november 2011

Tiiid

Innan jag startade hade jag inte aning om vilken tid allt skulle ta. Eller, visst förstod jag att det är mycket jobb etc. men inte SÅ HÄR mycket att göra.     Sen är jag överambitiös och vill göra allt på en gång, haha  Jag har så mycket ideer och smycken jag vill göra. Bilder jag vill fixa. Stilar jag vill förbereda. åhhhhhhhh  jävla tid! Måste det bara vara 24h/dygn?   Jag skulle lätt kunna företaga tills jag stupar! Älskart!   (men jag har ju barn o karl att ta hänsyn till ;)   

Har lagt in lite nya smycken nu. Ett ex på tidsbrist är: Igår stansade jag och byggde lite nya smycken. c.a 3-4h tog det. Fotade smyckena i mitt fototält - 3h   Redigerade bilderna (som inte alls blev bra..grrrr) 4h      sen var dan slut efter matlagning och lite legobygge. Idag har jag lagt in bilderna (6olika smycken) 3h.
Det tar lite längre tid eftersom jag stävar efter att kund ska ha så många egna val som möjligt (om hon/han vill).Ett smycke kräver ibland 5-10bilder...
En ny favorit som man kan välja om man vill ha som örhänge eller hårsmycke. Har haft den på G sen i somras men det har helt enkelt kommit "viktigare" smycken ivägen ;)  
Du hittarn här: http://www.pearlsofanca.se/feather-extensions/luxury-feather-jewelry.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar