www.pearlsofanca.se

måndag 3 oktober 2011

Announcement

Kom att tänka på att jag alltid velat jobba på apotek. Anledningen för att de får klistra så mycket lappar på alla mediciner, jag ääälskar att klistra klistermärken hahahhaa     (bra att basera ett jobb på det).

När jag var textillärare brukade jag och andra lärare bara på titta på varandra och säga: Apoteket. Hehe. Så luuugnt. Folk sitter snällt och väntar med en lapp i handen, helt tysta. Inget skrik, inget spring. Man går och hämtar medicinen, pratar lite, klistrar klistermärken etc     

Insåg just att jag inte är långt därifrån - ang klistrandet alltså. Tusen tack för klisterfrimärken!!! hahaaha! Jag får klistra både Pearls Of Anca-lappen med min adress och massa frimärken - varje dag!    Love it ;)


 Produktiv dag, lämnat grabbarna i skolan, storhandlat (ska alltid storhandla kl 8 på morgon - man kan raceá med vagnen för de e typ folktomt), byggt maaaassor av beställningar, fixat bredbandet för flytt. Nu posta helgens beställningar (bilden), hämta grabbarna, skjutsa till handboll, åka till tapetaffärn - välja tapeter till mitt nya kontor, hämta Eddie på handboll, laga isterband m. pot, fortsätta sortera smyckena och tillbehör inför flytt, bokläsning och nattning av grabbar, zumba på ps3 move, rensa smycken tills bingen kallar.
.....det var nog mycket ointressant info... haha... förlåt.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar