www.pearlsofanca.se

tisdag 12 juli 2011

Kan det bli imorn snart

Om 20min ska jag till jobbet igen. Hamnade lite efter med varorna i helgen, (inte beställningar såklart), vi bestämde oss för att med bästa vännerna och barnen på en minisemester på landet. Lör-Sön  (jobbade till sent på fredagen).

Vi spelade sällskapsspel "helt hysteriskt" rekommenderas starkt!!! Jisses vad kul det var! Jag satt med foten i Aleks knä, Ewa var tvungen att avsluta varje mening med "tack och hej", Nicke var tvungen att säga sexiga saker till Ewa innan han fick säga något annat och aleks fick inte stänga munnen, inte ens när han pratade. Och alla var tvungna att tala bebisspråk på svengelska. Hysteriskt roligt!!!

På natten drog vi igång bastun bredvid sjön och varvade bad med bastu. Underbart!

 Så här står det om spelet:
HELT HYSTERISKT!
En spelare får ett hemligt ord, t ex badboll. Nu ska du, samtidigt som du är under TVÅNG, försöka lista ut det hemliga ordet. Till din hjälp finns det frågor på spelplanen som t.ex storlek, ljud, doft etc.
TVÅNG kan vara: att tala med finsk brytning, inleda varje mening med "visserligen är jag en idiot men..." eller att hela tiden hålla ett finger på din näsa eller...
Ofta gäller flera TVÅNG samtidigt! ___________________________

Nu vill jag bara att det ska bli imorgon (ledig efter kl 9, jobbar natt) så jag kan fota alla nya smycken och lägga ut dem i shopen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar